گنبد کاشی و گلدسته بتنی
گنبد کاشی و گلدسته بتنی
پایاسازان پارس با سالها سابقه در زمینه ساخت صفر تا صد ابنیه مذهبی آماده عقد قرارداد و ارائه خدمات می باشد.
خدمات ما:
طراحی و ساخت گنبد بتنی با بهترین نوع کاشی هفت رنگ و معرق
ساخت گنبد با کاشی نره اصفهان و یا نره آستان قدس رضوی
طراحی و ساخت و رسم بندی و کاشی کاری محراب
ساخت شبستان کاشی ، کچ ، آینه کاری و ترکیب آینه و گچ
ساخت سردر مساجد و کاشی کاری نمای مسجد
ساخت گنبد کاشی معقلی
ساخت گنبد کاشی معرق
رسم بندی و کاشی کاری معرق و مقرنس برای محراب
آجر نمای مسجد و قاب بندی با جوک و آجر لعابدار
مساجد و مدارس صفویه به طور کلی با پوششی از کاشی ها در درون و بیرون بنا تزیین شده اند. در حالی که کاربرد کاشی های معرق تداوم می یافت، شاه عباس که برای دیدن بناهای مذهبی کامل نشده اش بی تاب بود، استفاده بیشتر از تکنیک سریع کاشی هفت رنگ را تقویت کرد.
در عصر صفویه، کاشی هفت رنگ در قصرهای اصفهان به نحوی گسترده مورد استفاده قرار گرفت و نصب کاشی های چهارگوش درون قابهای بزرگ، منظره هایی بدیع همراه با عناصر پیکره ای و شخصیتهای مختلف، به وجود آورد.
در قرن دوازدهم هجری، با روی کار آمدن زندیه عمارت سازی در اندازه های جاه طلبانه به ویژه در شیراز، پایتخت زندیان، از سر گرفته شد و به همین دلیل، جنبش جدیدی در صنعت کاشی سازی پدید آمد. در این عصر، تصاویر کاشی ها با نوعی رنگ جدید صورتی که در دوران حکمرانی قاجار نیز استفاده می شده، نقاشی می شوند.
صنعت کاشی سازی اسلامی در دوره هایی از پورسلین-ظرف چینی وارداتی از دوران تانگ و سونگ- تأثیر پذیرفته است. حاصل این تأثیرات، ساخت کاشی هایی با لعاب سفید و طرح های آبی است. اقتباس هنرمندان اسلامی از چینی های آبی-سفید قابل ملاحظه است. در اواسط قرن نهم هجری، نقشمایه های چینی کاملا در نقشمایه های دوران اسلامی جذب شده و حاصل آن، پدیدار شدن یک سبک اسلامی-چینی دو رگه دلپذیر و قابل قبول بود.
هنر کاشی کاری ترکیه تا حد زیادی تحت تأثیر سنتهای ایرانی قرار داشت. در قرن نهم هجری (تا سال 875 ه.ق) هنرمندان تبریزی با انگیزه اشتغال به فعالیت در ترکیه می پرداختند.
کلمات کلیدی
گنبد و گلدسته
گنبد کاشی
ساخت انواع گنبد و گلدسته فلزی
گنبد و گلدسته سازی لطیفی
گلدسته بتنی
کاشی کاری
دیدگاهتان را بنویسید